City trips

SEE YOU SOON BABE.

Overmorgen vlieg ik naar Berlijn en vervolgens door naar Dresden. Waaant…. ik ga naar mijn lieve vriendinnetje die naar Dresden is verhuisd. We zien elkaar niet vaak, maar wanneer we samen zijn is het altijd gezellig. Dan kan het niet anders dan dat er leuke dagen aankomen en weer een trip die we niet meer zullen vergeten. ♥️

Via insta zal je vast wat voorbij zien komen… maar wanneer ik de tijd heb zal ik het hier op plaatsen.

Mocht je nog tips hebben voor Berlijn… ze zijn van harte welkom.

Let me know. X

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s