My life as...

Happy bday to my sis.

Happy bday to you Tjash. ❤️

23 jaar. 21-09-1994

Weekendje in Gouda, want mijn lieve zusje is jarig geweest. Dat is wel een goede reden om even weer naar huis te gaan. Een weekend gepland om samen leuke dingen te doen. Dat kan niet meer zo vaak als we wilden.

Excelsior – SC Heerenveen, aardig wat doelpunten gevallen. 3-3 gespeeld. Helaas, maar we hebben wel gelachen.. Deze wedstrijd zullen we niet snel meer vergeten! ‘S avonds door naar vriendinnetje om ‘even’ een drankje te doen en de stad in te gaan en niet al te laat te maken. Juist… een plan wat we al snel overboord hebben gegooid. Gezellige avond met de ladies.

En natuurlijk volgende dag samen shoppen! Thats what we do best. Qua smaak zitten we vaak op dezelfde lijn. Toen ik nog thuis woonde kon ik makkelijk iets van haar aan doen en zij van mij. Maar om nou van Heerenveen naar Gouda te rijden voor een blouse, trui of T-shirt is ook een beetje gek. Dan kan je hem maar beter 2 x kopen. So we did. 👯‍♀️

Btw. Onze auto ritjes waren misschien nog wel het leukst. Favorite song ‘This is me- The Greatest Showman’

Happy bday to you Tjash. ❤️

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s