musthaves

Pearls and fine jewellery

KRYH-sieraden, is ontworpen door Katrine Kryh.

IMG_2459.JPGAls je van natuurlijk, mooie elegante sieraden houdt dan moeten jullie zeker een kijkje nemen op KRYH . Sinds kort worden deze parels niet meer weggegooid, omdat de imperfect zijn. Ik vind parels mooi, alleen deze vind ik specialer.

KRYH-sieraden, is ontworpen door Katrine Kryh. KRYH-sieraden is opgericht in 2015, met de nadruk op klassieke vormen en eenvoud in sieraden. Elk item is handgemaakt. Daarom zit er in elk sieraad veel werk en liefde. Katrine Kryh is geboren in Denemarken en woont in Nederland. Je kunt meer over het merk en de persoon erachter volgen op het blog http://www.kryh.dk.

De oorbellen zijn custom made, parels zelf uitkiezen en de lengte bepalen. Echt ideaal! Ik ben helemaal weg van ze. Het mooie is dat je er bijpassende sieraden bij kan kopen. Just love it. Armband en ketting. New Bucketlist item…

Wil je ook haar collectie zien? Kijk dan op KRYH.DK

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s