Vakantie bestemmingen

Hola hermosa España,

Een spontaan reisje is altijd leuk. Dit keer richting mijn ouders in Castalla, Alicante. Niks lekkerder dan er een paar dagen tussen uit gaan om te genieten van de zon, zwembad en zee. Nu ik niet echt in de buurt woon van mijn familie waardeer ik het alleen maar meer als ik bij hun en onze lieve hondjes ben.

Een spontaan reisje is altijd leuk. Dit keer richting mijn ouders in Castalla, Alicante. Niks lekkerder dan een paar dagen tussen uit gaan om te genieten van de zon, zwembad en zee. Nu ik niet echt in de buurt woon van mijn familie waardeer ik het alleen maar meer als ik bij hun en onze lieve hondjes ben.

Hoe leuk is het als je wordt opgehaald door je ouders, Djay en Djune, helemaal als ze je zien aankomen en je willen begroeten en knuffelen. Zo lief.

In de avonden zijn we heerlijk naar een aantal stadjes geweest. eerste avond richting Alicante, volgende avond Benidorm en Albir. Vroeger al wel geweest, maar het blijven leuke sfeervolle steden.

Djay en Djune zijn wel een attractie in Spanje. Denk als we voor elke foto, vragen over ze, knuffel en aanhaal wat hadden gerekend dat we nog een week extra op vakantie konden gaan. Zo leuk, mijn lieve schatjes.

Djune is de gehele dag lekker koel binnen aan het chillen, terwijl Djay bij ons komt liggen. Djay is wel bang als iemand het water in gaat, dan kan die ons niet meer beschermen. Wanneer je onderwater gaat wordt die helemaal gek en gaat hij rondjes rennen om het zwembad. Maar wat kan je van ze genieten.

Helaas moet ik na 3 dagen alweer naar huis toe en dat vonden zij en ik helaas niet leuk. Hierbij een kleine verzameling van een aantal foto’s.

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s