Special Guest

My life as… Kirsten Dijkstra

Dit is zeker Curaçao. De mooie witte stranden en de blauwe zee en een mega relaxte sfeer! Ook Formentera vind ik heel mooi. Een klein eilandje vlakbij Ibiza. Dit is wat minder lang reizen, gelukkig, want ik vind vliegen echt verschrikkelijk! In Oktober ga ik naar Valencia samen met mijn lieve mama.

Hi,

35547406-5a95-448e-8ecf-37a0bdb8feeb

Mijn naam is Kirsten en ben 25 jaar oud. Samen met mijn vriend woon ik in Heerenveen. Ik woon hier al bijna mijn hele leven, waarvan wij een jaartje in Deventer hebben gewoond. Heerenveen is zeker niet the place to be, maar hé, ik heb hier alles! Mijn werk, vrienden en vriendinnetjes en mijn ouders die lekker dicht bij mij wonen.

In 2013 heb ik mijn diploma tandarstassitente behaald. Helaas bleek dit toch niet helemaal mijn ding te zijn. Ik werk nu alweer bijna drie jaar bij Nasmaak. De leukste woonwebshop van het Noorden. Daarnaast vind ik het erg leuk om bezig te zijn met fashion.

In mijn vrije tijd ga ik t liefste …

Het liefst breng ik mijn vrije tijd door met mijn vriend, vriendinnetjes en familie. Lekker shoppen, terrasjes pakken en naar het strand gaan wanneer het goed weer is. En natuurlijk op z’n tijd een lekker festivalletje pakken. Wie houdt hier nou niet van?

Maar ik kan ook echt genieten van een ‘’vrije dag’’. En dan bedoel ik echt een VRIJE dag … Bankhangen, filmpjes kijken en lekker eten (jahaaaa ik hou echt van eten)

Iedereen heeft een droom of meerdere dromen.. Wat zijn die van jou?

Oei, ja dromen .. een mijn grootste droom is vorig jaar uitgekomen op Curaçao. Zwemmen met dolfijnen, zo bijzonder! En ik weet niet persé of het een droom van mij is, maar vrijwilligerswerk in het buitenland is soms waar ik aan denk.

Waar word je echt gelukkig van?

Shoppen! Haha dit klink echt heel cliché, maar ik wordt echt gelukkig van nieuwe kleding. En het liefst heb ik elke dag mijn lieve vriendinnetjes om mij heen. Ik denk eigenlijk dat kleine dingen in het leven mij gelukkig maken.

De mooiste herinnering die ik heb…

b4a56efb-aaf3-4460-a34a-45280bb7e4a0

Phoe, mijn mooiste?! Ik vond dit eigenlijk best een moeilijke vraag, omdat ik denk ik wel veel mooie herinneringen heb. Op mijn 18e ben ik samen met één van mijn beste vriendinnetjes naar Sunny Beach geweest, ja daar ja! Ik vind dat je zo’n lekkere feestvakantie zeker meegemaakt moet hebben. En echt …. Dit is iets wat ik nooit vergeet en waar ik het nog altijd over heb met mijn vriendinnetje hoe leuk die vakantie wel niet was!

Wat is je favoriete vakantiebestemming en moet je zeker gedaan hebben als je hier bent?

e9a79782-1268-4d26-b9d9-6595ffacc915

Dit is zeker Curaçao. De mooie witte stranden en de blauwe zee en een mega relaxte sfeer! Ook Formentera vind ik heel mooi. Een klein eilandje vlakbij Ibiza. Dit is wat minder lang reizen, gelukkig, want ik vind vliegen echt verschrikkelijk! In Oktober ga ik naar Valencia samen met mijn lieve mama.

Wat staat er op jou bucketlist?

Ok, komt ie!
  • Op safaria gaan In Afrika
  • Een franse bulldog nemen als huisdier
  • Uiteraard naar het volgende concert van Beyonce gaan
  • Roadtrippen met vriendinnen
  • Een (bij)rolletje spelen in een film of commercial
  • Varen in een luchtballon
  • Streaken bij een evenement (nee hoor grapjeeee)

One comment

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s