City trips

Rome op zijn mooist

Iedereen heeft zijn favoriete stad in europa of de wereld. Ik heb al aardig wat steden gezien in europa tenminste, maar ik heb echt 1 favoriet. ROME. Ik ben hier al 2x geweest, maar dat weerhoudt me niet om nog een keer te gaan.

IMG_3795

In de augustus zijn we geweest en met kerst. Beide keren was het speciaal. Er zijn gewoon dingen waar je rekening mee moet houden.. Ik zal ze je vertellen.. Bijvoorbeeld: wees zo vroeg mogelijk bij het Vaticaan. Wanneer je dan op het plein loopt ben je bijna alleen. Je kan zulke mooie foto’s maken zonder massa’s toeristen. IMG_3818

Vaticaan, natuurlijk prachtig mooi. Je kan 5 dingen doen als je in/ bij het Vaticaan bent.

1. In het Vaticaan rondlopen en langs zwarte Petrus voetje wrijven.

2. In het Vaticaan kan je naar beneden naar de graftombes waar alle paussen hun rust plaats hebben.

3. Naar het torentje van het Vaticaan. hier heb je echt een schitterend uitzicht over heel Rome. Echt een must om te doen!

4. Naast het Vaticaan kan je naar het Vaticaan museum. Let wel op dat je ook hier vroeg bent i.v.m. de drukte. In het museum heb je de schepping van Adam, geschilderd door Michelangelo.

5. Als laatste wil ik je zeggen, dat je een kaart aan de linkerkant met je gezicht naar het Vaticaan op de bus kan doen. Je krijgt een speciale stempel van het Vaticaan.

Ik denk dat het Vaticaan wel echt mijn favoriete plek is in Rome. Bij de Spaanse trappen merk je de gezelligheid van Rome. Knusse en Italiaanse sfeertje wat daar hangt samen met een uitzicht over Rome vanaf de andere kant van de stad. Just love it. Je kan hier zoveel mooie foto’s maken.

Ik heb nog zoveel meer te vertellen, maar dat houden jullie van mij tegoed! X

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s