My life as...

25 jaar jubileum.

Dat is de datum dat mijn ouders zijn getrouwd. Je kan het natuurlijk niet voorbij laten gaan zonder dit te vieren. Vrienden en familie, samen met elkaar.

7-7-1993, Gouda

img_8386

Dat is de datum dat mijn ouders zijn getrouwd. Je kan het natuurlijk niet voorbij laten gaan zonder dit te vieren. Vrienden en familie, samen met elkaar.

Tegenwoordig zie je steeds vaker stellen uit elkaar gaan. Persoonlijk merk ik dat er steeds minder koppels zijn die nog zolang bij elkaar zijn.

Tuurlijk, iedereen heeft wel eens goeie dagen en slechte. Maar als je zoveel al met elkaar meegemaakt hebt, dan geef je dat niet zomaar op.

We hebben de 25e huwelijksdag van mijn ouders gevierd. Samen met Tjash (mijn zusje) hebben we zitten denken wat we voor ze konden doen. Iets leuks, speciaals en persoonlijks. Maar doen we dit met z’n 2en…? Of maak je een filmpje van hun huwelijk? Zo lastig om iets leuks te bedenken. Waarom vragen we niet iedereen om een kort filmpje te maken met mooie herinneringen, speciale boodschap of de eerste ontmoeting. Zo gezegd, zo gedaan. Ik kan jullie vertellen dat ze er van hebben genoten. Ze hadden heb totaal niet aanzien komen. Filmpje zet ik er niet op, maar wel een aantal mooie foto’s.

Lieve mam en pap, 25 jaar is al heel wat. Maar ik zou zeggen op naar de 50! Ik hou van jullie.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s